ضمن عرض سلام و احترام
بسیار سپاسگذاریم که به خانواده بزرگ ما پیوستید
برای اطلاع رسانی بهتر شما همراهان گرامی بوسیله ایمیل شما را مطلع خواهیم کرد
1700 بازدید
در این مقاله به بررسی یادگیری مکالمه زبان انگلیسی می پردازیم.
به این دو مثال خوب توجه کنید
Hello, how are you today? I hope you’re doing well
?Hey man, what’s up? Everything good with you
اولین جمله، عبارتی است که در کلاس زبان آموخته اید و دومین جمله عبارتی است که مردم در مکالمات روزمره خود به کار می برند.
مشکل اینجاست که افراد بومی یک کشور، به اصطلاح خودمان کتابی صحبت نمی کنند. پس اگر می خواهید با آنها ارتباط برقرار کنید کتاب های درسی را کنار بگذارید و انگلیسی را در دنیای واقعی یاد بگیرید.
ممکن است به عنوان یک زبان آموز لغت های زیادی را بدانید. با انواع ساختار های گرامری آشنا باشید یا چندیدن دوره کلاس گذرانده باشید اما صادقانه بگوئیم تا زمانی که نتوانید مکالمه کنید، انگلیسی واقعی را یاد نگرفته اید.
پس نگذارید زمان از دست برود و از این پس یادگیری انگلیسی واقعی را در برنامه روزانه خود قرار دهید. البته ممکن است در همان کتاب آموزشی هم به مکالمات اشاره شود اما بازهم مکالماتی که در کتاب ها آورده شده، دور از دنیای واقعی است.
برای نوشتن این مقاله از تجربیات مهاجرانی استفاده کرده ایم که حتی در سنین بالا به کشوری دیگر مهاجرت کرده اند و توانسته اند در مدت کوتاهی زبان آن کشور را یاد بگیرند.
همه ی این مهاجران به اتفاق موافقند که برای یادگیری زبان، خود را بسیار در محیط قرار داده اند. این به این معناست که لزوما نباید کتاب های متعدد بخوانید یا دوره های متفاوت بگذرانید. کافی است که به منابع انگلیسی واقعی دسترسی داشته باشید.
معرفی بهترین منابع انگلیسی واقعی تا کنون
1-فیلم ( اعم از سینمایی، سریال، انمیشن)
2-موزیک
3-روزنامه ها
4-مجلات عمومی یا تخصصی
5-اخبار
6-سخنرانی های انگیزشی
7-مصاحبه ها
8-برنامه های تلوزیونی (show)
9-صحبت با افرادی که زبان محلی آنها انگلیسی یا زبان مورد نظر شما است.
چندیدن استراتژی مهم که در یادگیری مکالمه به شما کمک می کند:
1-نگران قواعد گرامری نباشید.
وقتی که در مکالمه روان شوید، به صورت ناخودآگاه قواعد گرامری را رعایت می کنید. همینکه چند بار بشنوید برای فاعل سوم شخص از فعل has استفاده می شود و چند باری به آن توجه کنید، دفعات بعدی به صورت ناخودآگاه آن نکته گرامری را رعایت می کنید. پس به جای توجه به گرامر، فقط به دیالوگ ها و ساختار جملات در صحبت ها توجه کنید.
2-علایق خود را دنبال کنید.
اگر دانش های زبانی خود را در راستای علایق خود تقویت کنید در کمتر از 3 ماه می توانید به تسلط بالایی در مکالمه برسید. فراموش نکنید که مکالمه صرفا محدود به شروع کردن آن نیست و باید بتوانید آن مکالمه را هم گسترش دهید. با پیگیری علایق خود نه تنها فرآیند خسته کننده زبان برایتان سخت نمی شود بلکه speaking تان نیز بهتر می شود.
3-پرکاربرد ترین لغت ها را یاد بگرید.
لازم نیست که تمام دیکشنری کمبریج را یاد بگیرید تا بتوانید مکالمه ای موثر داشته باشید. فقط لازم است تا مهم ترین و پرکاربرد ترین لغاتی را که در گفتگو ها وجود دارد یاد بگیرید. کتاب vocabulary in use یکی از مناسب ترین کتاب های لغات موضوعی است که می توانید آن را فرا بگیرید.